Kokosų aliejus: kodėl verta naudotis šia unikalia gamtos dovana

Kokoso riešutas jau nuo seno buvo vienas iš pagrindinių maisto produktų Okeanijos ir Azijos virtuvėse. Rytietiškoje virtuvėje kokosų aliejus – pats mėgstamiausias, nes jame pakaitinti prieskoniai atsiskleidžia geriausiai bei subtiliausiai. Iš riešutinės kokospalmės vaisių vidinio minkštimo spaudžiamas kokosų aliejus dabar populiarus  visame pasaulyje.

Naudingų medžiagų arsenalas  

 Natūralus šalto spaudimo tyras kokosų aliejus kambario temperatūroje būna kietos struktūros. Jo sudėtyje yra šių medžiagų:

– sočiųjų riebalų rūgščių (87 proc.);

– nesočiųjų riebalų rūgščių  (mononesočiųjų riebalų rūgščių — 6 proc., polinesočiųjų riebalų rūgščių – 2 proc.);

– polifenolių, suteikiančių aliejui aromatą ir skonį;

– riebalų chloridų;

– riebalų alkoholio sulfato ir riebalų alkoholio eterių sulfato;

– vitamino E;

– vitamino K;

– mineralų ir geležies.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Slapukus galite bet kada atšaukti. Daugiau

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close